Bart van de Wiele

Professional Imaging: Twee nieuwe sprekers aangetrokken

Langzaam begint het tableau van sprekers bij Professional Imaging zich er vullen. Voor de beurs, die plaats vindt van 18 tot en met 20 maart 2017 is weer een goed en veelzijdig lezingprogramma gekozen. Er worden, waarschijnlijk volgende week, nog twee sprekers bekend gemaakt.

De nieuwe sprekers zijn

Bart van de Wiele

In 2001 startte Bart van de Wiele zijn carrière als grafisch vormgever, waar hij zich specialiseerde in print productie en het retoucheren van afbeeldingen.

De sprekers op Professional Imaging 2017

Drie dagen Professional Imaging 2016, een weergaloos feestje in Nijkerk

Voor de zeventiende maal gingen op 12 maart 2016 om half tien de deuren open voor de lange rij mensen, die zich al verzameld hadden voor De Loods in Nijkerk, om bij de eersten te horen die binnenkomen voor de ochtendsessies die vanaf tien uur beginnen. Deze dag om een goede zitplaats te veroveren in het Adobe theater waar hoofdspreker Joel Grimes drie kwartier zijn verhaal hield, want voor de sessies geldt: 'vol is gewoon vol'.

Enthousiast team

Op de kopfoto is het team te zien dat verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen. Van de ingangscontrole, het oplossen van kleine en grote problemen van de bezoekers en de standhouders tot de begeleiding van de sprekers en het bedienen van de apparatuur op de podia. Helaas kon niet iedereen er op staan. Het gehele team wordt namens de bezoekers door PhotoNmagazine heel hartelijk bedankt voor hun inzet! Zonder hen geen Professional Imaging!