Juridisch speeddaten op Professional Imaging 2017 bij PhotoNmagazine

logo Het Recht NLBrandende vragen roepen om brandende antwoorden...

Net als in 2015 en 2016 kunnen fotografen tijdens Professional Imaging 2017 met vragen juridisch speeddaten met een auteursrechtspecialist bij PhotoNmagazine. Er staat globaal genomen vijf minuten voor een informatief gesprek met een advocaat of jurist.

De juridische redactie onder leiding van auteursrechtenspecialist Mr. Kitty van Boven (i-ee advocatenkantoor te Uitgeest) zal graag op zaterdag en zondag fotografen met concrete vragen van een goed antwoord voorzien. Op maandag 20 maart a.s. bestaat wel de mogelijkheid om telefonisch uw vraag voor te leggen op de extra telefonische spreekuren van 11-12.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur. Niet alleen Mr. Kitty van Boven zal aanwezig zijn, maar ook de juriste Mr. Linda de Vries en de juridisch medewerkers Mr. Laura Steenstra, Sacha Schraven, en ChloƩ Oosterveer. Allen maken deel uit van de juridische redactie van PhotoNmagazine.

De leden van de juridische redactie zijn overigens 'in het dagelijks leven' specialisten op het gebied van auteursrecht, modellenrecht, merkenrecht en licentieovereenkomsten. Ook algemeen contractenrecht, algemene voorwaarden, handelsnaamrecht en domeinnamen rekent het kantoor tot haar taak.

In het archief van PhotoNmagazine.eu en op de website www.i-ee.nl zijn permanent een aantal interessante cases te vinden die wellicht verhelderend kunnen gaan werken bij een relevante vraag.

Dus een brandende vraag of gewoon nieuwsgierig? Bezoek met een gerust hart de stand van PhotoNmagazine.eu. Wij rekenen alvast op uw komst. U hoeft uw speeddate niet te reserveren.